Monday, 3 June 2013

Brédannaz - Nyons

Internet in ons hotel te Brédannaz (even onder Annecy) was niet geweldig. Dus jullie hebben het een paar dagen zonder berichten moeten doen. Afgelopen zaterdag de (klein)kinderen ontmoet. Hun reis nam zo'n 11 uur in beslag in zeer regenachtige omstandigheden. Maar gisteren was het eindelijk zo ver: zon! Met z'n allen een genoegelijke middag in Annecy doorgebracht. Op speciaal verzoek van Toby bij MacDonald gedineerd :-)
Hedenochtend scheen de zon alweer, je zou er bijna aan gaan wennen. Vanuit onze hotelkamer nog een laatste schitterend uitzicht op de Col de la Forclaz (zie afb.) en dan op weg naar de Franse hoofdstad van de olijven, Nyons.
Door een misverstand met de nieuwe TomTom, niet helemaal de gewenste route route door de Alpen gereden maar (te veel) over de autoroute. Dat krijg je er van wanneer je de kaart er niet bij houdt...
In Nyons een alleraardigst hotelletje gevonden, deze keer met een prima functionerend WiFi. Ook een telefoontje gepleegd met onze vrienden in Fleurance. Eerlijk gezegd maakten we ons wat zorgen omdat we al twee avonden op France 2 hebben kunnen zien dat Fleurance onder water stond. De Gers was buiten zijn oevers getreden, en niet zo zuinig ook! Maar T. en A. Maken het gelukkig goed, a.s. donderdag gaan we daar naar toe. En daar verheugen we ons op. Nu naar buiten om een aperitiefje te scoren.

2 comments:

  1. Ah Nyons .. leuk! Doe de groeten aan Blaire.

    ReplyDelete
  2. @Pascal
    We zijn vandaag naar Vaison geweest maar geen Blair, wel andere muziek in dezelfde stijl. Misschien a.s. donderdag hier in Nyons maar dan zijn wij al weer een stuk verder.

    ReplyDelete

All comments will be moderated before being published...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...