Monday 20 June 2011

Frankrijk (4)


19 juni Lodeve-Fleurance

Bij vertrek uit Lodeve voor het eerst geconfronteerd met wat een TomTom je kan aandoen wanneer je aangeeft via de kortste route te willen reizen. Op een bepaald moment werden we een weggetje op gestuurd dat een berg op leidde. Da's niet erg, wel dat het weggetje steeds smaller werd en de ravijnen, zo noemt Jeanne een wat fors uitgevallen greppel, steeds dieper. Daarna had de weg nauwelijks de breedte van een auto en was ook nog eens onverhard. Dus toen maar gedraaid op het erf van een verbaasd kijkende dame en de weg terug aanvaard.



Maar voor het overige een prima reis gehad vnl. via de D999, eerst naar Albi (zie foto met kathedraal, de grootste ter wereld, zegt men) en vervolgens via Montauban naar Trudy en Ab in Fleurance. Daar zijn we al eerder geweest maar elke keer weer is het daar zo schitterend! Het huis staat trouwens te koop, dus als er geinteresseerden zijn, een stukje is zichtbaar op de 2e foto. Alle aanvragen graag via mij :-).

2 comments:

  1. hee,
    daar ben ik weer. Jullie zijn duidelijk van de schrik bekomen ,gelukkig maar! En zo te zien hebben jullie ook goed weer, blijf voorlopig maar in het zuiden want de noordelijke helft is beduidend minder.
    Goede reis morgen, groetjes Caroline

    ReplyDelete
  2. Halo daar!
    Zo jullie maken wel veel mee onderweg zeg..
    Even gegoogled naar die Cathedraal, flink gebouw inderdaad. Mooi ook.
    Ik dacht dat die in Chartres groot was..
    Veel plezier nog en keep us up-to-date!

    Groet!
    Pascal

    ReplyDelete

All comments will be moderated before being published...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...